سلام دانش آموزان، امروز می آموزیم که چند نوع اینترنت وجود دارد؟
در این پست انواع مختلف اتصالات اینترنتی را توضیح خواهم داد.
این مقاله بهترین در اینترنت است.
اگر این مقاله را با دقت بخوانید، همه چیز را در مورد اتصال به اینترنت خواهید فهمید.
من به شما تضمین می دهم که پس از مطالعه این مقاله، نیازی به خواندن مقاله دیگری نخواهید داشت. در واقع خوانندگان ما از این پست وبلاگ خوشحال هستند.
اینترنت چیست؟
اینترنت شبکه ای است که از طریق آن سیستم های کامپیوتری امروزی در سراسر جهان به یکدیگر متصل می شوند. یا میتوانید اینترنت را یک فناوری بیخطر بنامید که به وسیله آن هر رایانه به هر رایانه دیگری متصل میشود. امروزه انواع مختلفی از شبکه های کامپیوتری وجود دارد. مانند – LAN، PAN، MAN، CAN، WAN و غیره.
امروزه اینترنت به بخش بسیار مهمی از زندگی ما تبدیل شده است، امروزه تقریباً همه از اینترنت استفاده می کنند. با استفاده از اینترنت، مردم برای هر مشکلی راه حلی پیدا می کنند. اینترنت کاربردهای مختلفی دارد.
چند نوع اینترنت؟
انواع مختلفی از اتصالات اینترنتی وجود دارد که نام آنها در زیر آورده شده است.
- اتصال Dial-Up
- خط اجاره ای
- ISDN
- DSL
- ADSL
- SDSL
- کابل
- فیبر نوری
- اتصال بی سیم یا Wi-Fi
- دسترسی به پهنای باند
- ماهواره
- سلولی
1. اتصال Dial-UP
اتصال Dial-up یک اتصال باند پهن است که از یک مودم برای برقراری اتصالات داده از طریق شبکه عمومی تلفن سوئیچ شده (PSTN) استفاده می کند.
برای استفاده از مودم Dial-up، کاربر باید یک شماره تلفن را شماره گیری کرده و از طریق یک خط تلفن از طریق PSTN به ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) متصل شود.
مودمهای Dial-up کندتر از مودمهای باند پهن هستند و اغلب در سرعت اتصالی که پشتیبانی میکنند محدود هستند.
علاوه بر مشکل سرعت، مودمهای Dial-up نیز نمیتوانند از انواع خاصی از خدمات اتصال پرسرعت مانند کابل و DSL استفاده کنند.
برای مثال، کاربری که مایل به اتصال به یک مودم کابلی است باید از کابل آداپتور شماره گیری برای انجام این کار استفاده کند.
کاربر همچنین باید بتواند به خط تلفن متصل شود و کامپیوتری سازگار با استفاده از مودم شماره گیری داشته باشد.
2. خط اجاره ای
یک خط اجاره ای یک اتصال اینترنتی پرسرعت بین دو مکان است. این سرویس شامل کرایه یک کابل ویژه از مخابرات برای اتصال دو دفتر یا شعبه به یکدیگر است که به کاربران امکان می دهد مقادیر زیادی داده را انتقال دهند و اتصال ثابتی به اینترنت را فراهم می کند.
یک خط اجاره ای تک کاناله سرعتی تا 10 مگابیت بر ثانیه ارائه می دهد، در حالی که یک خط اجاره ای دو کاناله می تواند تا 40 مگابیت بر ثانیه را ارائه دهد.
در مقایسه با یک خط اجاره ای، یک خط T1 تنها 1.5 مگابیت بر ثانیه و یک خط T3 45 مگابیت بر ثانیه است.
خطوط اجاره ای عملکردی مشابه خطوط اختصاصی ارائه می دهند، اما با کسری از هزینه و با انعطاف پذیری بیشتر. خط اجاره ای یک خط تلفن است که به یک تجارت خاص اختصاص داده شده است.
به جای پرداخت هزینه برای یک خط تلفن فیزیکی کامل، فقط یک صورتحساب ماهانه بر اساس میزان مصرف پرداخت می کنید، که خطوط اجاره ای را بسیار ارزان تر از خطوط فیزیکی می کند.
3. ISDN (شبکه دیجیتال خدمات یکپارچه)
ISDN شکلی از تلفن دیجیتال و شبکه داده بود که در آمریکای شمالی و اروپا استفاده می شد.
در سال 1988 برای استفاده تجاری معرفی شد و به تدریج جایگزین استفاده از مودم برای انتقال داده ها از دستگاه های ذخیره سازی، رایانه و اینترنت شد.
ISDN با فناوری خط مشترک دیجیتال (DSL) مورد استفاده قرار گرفت تا سرعت انتقال دادهها را سریعتر از طریق خطوط تلفن معمولی فراهم کند.
نرخ معمول داده های ISDN 64 و 128 کیلوبیت در ثانیه بود. این فناوری با فناوری سریعتر DSL که در سال 1998 معرفی شد جایگزین شد.
اصطلاح رایج برای ISDN و DSL خط مشترک دیجیتال نامتقارن است.
ISDN مجموعه ای از پروتکل ها، شبکه ها و خدماتی است که انتقال دیجیتالی صدا و داده را فراهم می کند. ISDN سرویسی است که می تواند به تلفن های آنالوگ، دستگاه های فکس و خطوط DSL متصل شود.
ISDN شبیه یک اتصال T1 است، اما T1 یک خط اختصاصی است که همیشه روشن است. از سوی دیگر، ISDN پروتکلی است برای امکان اشتراک گذاری یک خط تلفن بین تماس های تلفنی آنالوگ، تماس های دیجیتال و داده ها.
4. DSL (خط مشترک دیجیتال)
DSL یا Digital Subscriber Line یک فناوری برای دریافت پهنای باند از طریق خطوط تلفن است.
این بسیار به پهنای باند نزدیک است، با این محدودیت که نمی تواند به اندازه پهنای باند انتقال داده را سریع انجام دهد.
در تئوری، یک اتصال DSL می تواند داده ها را به همان سرعتی که خط تلفن پشتیبانی می کند، انتقال دهد.
با این حال، برای استفاده کامل از آن باید شرایطی را رعایت کنید. ابتدا، طول خط مشترک باید حدود 500 متر (یا کمتر از فاصله بین ایستگاه سوئیچ و خانه شما) باشد.
دوم اینکه سرعت خط تلفن باید بیشتر از 2 مگابایت باشد. سرعت DSL را می توان با نصب یک مودم جدید و/یا تقویت کننده خط مشترک دیجیتال (DSLAM) افزایش داد.
5. ADSL (خط مشترک دیجیتال نامتقارن)
دسترسی به اینترنت پهن باند برای اولین بار به صورت ADSL یا خط مشترک دیجیتال نامتقارن در اواخر دهه 1990 به کاربران خانگی معرفی شد.
همانطور که از نام آن پیداست، ADSL وسیله ای نامتقارن برای دسترسی به اینترنت است.
عدم تقارن به سرعت دانلود و آپلود مربوط می شود: در حالی که سرعت دانلود معمولا از 256 کیلوبیت بر ثانیه تا 24 مگابیت در ثانیه است، سرعت آپلود بسیار کمتر است.
با ADSL، کاربر به احتمال زیاد سرعت دانلود 1 تا 12 مگابیت در ثانیه را خواهد دید. با این حال، سرعت آپلود به طور قابل توجهی کندتر خواهد بود و به ندرت از 1 مگابیت در ثانیه بیشتر می شود.
دلیل این اختلاف ماهیت خطوط مسی است که اکثر زیرساخت های فیزیکی مخابرات را تشکیل می دهد.
6. SDSL (خط مشترک دیجیتال متقارن)
SDSL (خط مشترک دیجیتال متقارن) سرعت انتقال دادههای سریعتری را نسبت به سرویسهای اینترنتی سنتی شمارهگیری میدهد. SDSL در اصل مشابه ISDN است که توسط شرکت های تلفن ارائه می شود.
با این حال، SDSL هم برای کاربران خانگی و هم برای کاربران تجاری در دسترس است. SDSL یک اتصال اینترنتی اختصاصی برای اتصال کاربر به ارائه دهنده خدمات ارائه می دهد.
SDSL می تواند هم صدا و هم داده را پشتیبانی کند. SDSL فقط برای خانه هایی در دسترس است که در فاصله معینی از تجهیزات ارائه دهنده خدمات قرار دارند.
از آنجایی که SDSL از کابلهای تلفن موجود استفاده میکند، عمدتاً در مناطقی که قبلاً توسط شرکت تلفن ارائه شده است، در دسترس است.
7. کابل
کابل مجموعه ای از سیم ها است که به یکدیگر پیچ خورده اند تا مسیری برای سیگنال های الکتریکی فراهم کنند. پیچش تداخل سیگنال را که ممکن است به دلیل الکترومغناطیسی یا منابع دیگر رخ دهد، کاهش می دهد.
پیچش ها همچنین فرکانس های بالاتری را که در برنامه های انتقال داده با سرعت بالا مانند اترنت 100 پایه T استفاده می شود، در خود جای می دهند.
کابل های مورد استفاده برای اتصال ایستگاه های کاری کابل های 10BaseT و 100BaseT هستند. کابل هایی که برای اتصال سرورها به هاب ها، روترها و سوئیچ ها استفاده می شود، کابل های 1000BaseT هستند.
8. فیبرهای نوری
همانطور که سیم کشی برق، الکتریسیته را از یک مکان به مکان دیگر منتقل می کند، کابل های فیبر نوری از امواج نور برای انتقال داده ها از یک مکان به مکان دیگر استفاده می کنند.
کابلهای فیبر نوری با انتقال امواج نور از طریق رشتههای شیشهای که نازکتر از موی انسان هستند، کار میکنند. بنابراین کابل های فیبر راندمان بهتری نسبت به سیم های مسی دارند.
به عنوان مثال، یک سیم مسی معمولی که برای مقاصد ارتباطی استفاده می شود، تنها حدود 30 درصد از داده ها را پس از انتقال 100 درصد داده ها حمل می کند.
با این حال، یک فیبر شیشه ای با همان طول می تواند حدود 98 درصد از داده ها را با همان مقدار از دست دادن انتقال دهد. علاوه بر این، کابلهای فیبر میتوانند از انتقال سریعتر داده نیز پشتیبانی کنند.
9. بی سیم یا وای فای
Wi-Fi یا اتصال بی سیم راهی برای اتصال دستگاه های مختلف به یک شبکه است. به عبارت دیگر، Wi-Fi به دستگاه ها اجازه می دهد تا به صورت بی سیم به اینترنت متصل شوند.
Wi-Fi مخفف Wireless Fidelity است. این یک فناوری است که از امواج رادیویی به جای کابل برای اتصال به اینترنت استفاده می کند. Wi-Fi مخفف Wireless Fidelity است.
این یک فناوری است که از امواج رادیویی به جای کابل برای اتصال به اینترنت استفاده می کند.
10. دسترسی به پهنای باند
پهنای باند یک علامت تجاری برای خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت است که توسط شرکت های تلفن ارائه می شود. واژه پهنای باند برای تمایز این خدمات از اتصالات تلفنی سنتی استفاده می شود.
پسوند “wide” به پهنای باند وسیع رسانه ای که برای انتقال داده ها استفاده می شود، اشاره دارد. یعنی هرچه برد حامل بیشتر باشد، داده های بیشتری می تواند حمل کند.
پهنای باند اتصال دو یا چند کامپیوتر خانگی به اینترنت است. این به دلیل پهنای باند (ظرفیت انتقال داده) بسیار بیشتر اینترنت امکان پذیر است.
با اتصال سنتی، یک خط تلفن مشترک با تلفن و تلویزیون کابلی به کاربر اختصاص داده می شود. با پهنای باند، کاربر یک خط اختصاصی دریافت می کند که به طور خاص برای اینترنت استفاده می شود.
11. ماهواره
شبکه ماهواره ای یک شبکه ارتباطی است که از سیستم ماهواره ای به جای کابل استفاده می کند. شبکه ماهواره ای در شرایطی استفاده می شود که شبکه کابلی امکان پذیر نباشد و بتواند حجم بالایی از ترافیک را تحمل کند.
یک شبکه ماهواره ای گرانتر از شبکه کابلی است زیرا از ماهواره های موجود در مدار برای ارسال داده استفاده می کند و ماهواره متعلق به شرکت نیست.
ماهواره از یک بشقاب ماهواره، یک گیرنده و یک فرستنده برای ارتباط با ماهواره تشکیل شده است.
12. سلولی
شبکه سلولی نوعی شبکه است که محدوده جغرافیایی وسیعی را پوشش می دهد و کل منطقه را با تعداد کمی ایستگاه پایه پوشش می دهد.
یکی از محبوب ترین شبکه هایی است که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار قابل اعتماد است. شبکه های تلفن همراه برای خدمات تلفن همراه استفاده می شوند و معمولاً بسیار گران هستند.
با این حال، بهترین گزینه برای ارائه خدمات مخابراتی به تعداد زیادی از مردم در نظر گرفته می شود.
انواع اتصالات اینترنتی چیست؟
توجه داشته باشید – nحالا شما فکر می کنید که ما در انواع اینترنت همین را گفتیم و در انواع اتصال به اینترنت همین را می گوییم. بنابراین باید بگویم بله زیرا هر دو به یک معنی هستند، فقط نام متفاوت است و بقیه مطالب یکسان است.
اگر شخصی از شما بخواهد که انواع اینترنت یا انواع اتصالات اینترنتی را بگویید، آنگاه آنچه را که به شما گفته ایم، می گویید.
امیدوارم این را درک کرده باشید.
انواع مختلفی از اتصالات اینترنتی وجود دارد که نام آنها در زیر آورده شده است.
- اتصال Dial-Up
- خط اجاره ای
- ISDN
- DSL
- ADSL
- SDSL
- کابل
- فیبر نوری
- اتصال بی سیم یا Wi-Fi
- دسترسی به پهنای باند
- ماهواره
- سلولی
بهترین ISP ها در هند
چهار ISP در هند وجود دارد که نام آنها در زیر آورده شده است.
- جیو
- ایرتل
- Vi
- BSNL
سوالات متداول در مورد اتصال به اینترنت
رایج ترین نوع اینترنت چیست؟
کابلی رایج ترین نوع اتصال به اینترنت است و امروزه بیشتر افراد برای آنلاین ماندن از کابل استفاده می کنند زیرا سرعت اینترنت کابلی بالاست.
5 سرویس اینترنت چیست؟
پنج سرویس اینترنتی در زیر آورده شده است.
- رسانه های اجتماعی
- وب گردی
- بازی های آنلاین
- پست الکترونیک
- پیام رسانی فوری
3 نوع اینترنت چیست؟
در زیر سه نوع اینترنت آورده شده است.
سریع ترین نوع اینترنت چیست؟
اینترنت فیبر سریع ترین اتصال اینترنتی است، تقریباً هر اینترنت فیبری سرعت 1000 مگابیت بر ثانیه را به شما می دهد.
اینترنت چه نوع شبکه ای است؟
اینترنت نوعی شبکه گسترده (WAN) است.
امیدواریم در مورد انواع اینترنت و اتصالات اینترنتی کاملاً فهمیده باشید، اگر هنوز متوجه نشده اید، لطفاً برای ما نظر دهید.
اگر این مقاله را دوست داشتید، می توانید این پست را به اشتراک بگذارید.
پایه را بخوانید مبانی کامپیوتر سیستم