نحوه نوشتن یک خلاصه هوشمند برای پروژه توسعه نرم افزار

سلام به زبان آموزان، امروز می دانیم که چگونه برای پروژه توسعه نرم افزار یک بریف هوشمند بنویسیم.

در این پست تمام مراحل نوشتن Smart Brief برای هر پروژه توسعه نرم افزار را توضیح خواهم داد.

این مقاله بهترین در اینترنت است.

اگر این مقاله را با دقت بخوانید، قطعاً شروع به نوشتن یک خلاصه خوب برای پروژه توسعه نرم افزار خواهید کرد.

من به شما تضمین می دهم که پس از مطالعه این مقاله، نیازی به خواندن مقاله دیگری نخواهید داشت. در واقع خوانندگان ما از این پست وبلاگ خوشحال هستند.

توجه داشته باشید – تنها هدف این مقاله این است که 6 نکته برای نوشتن یک بریف هوشمند برای پروژه توسعه نرم افزار به زبان بسیار ساده به شما بگوید. این مقاله توسط یک متخصص نوشته شده است، اگر فکر می کنید این مقاله می تواند بیشتر بهبود یابد، باید به ما بازخورد بدهید.

6 نکته برای نوشتن یک خلاصه هوشمند برای پروژه توسعه نرم افزار

هر پروژه توسعه نرم افزار با یک خلاصه جامع شروع می شود که همه الزامات، فناوری ها، محدودیت ها، قابل تحویل ها و اهداف را تعریف می کند.

مراحل توسعه نرم افزار همه این عناصر را تعریف می کند. اما چگونه می توانیم همه این عناصر را در یک سند مختصر گرد هم آوریم؟

خلاصه توسعه نرم افزار باید دارای یک مقدمه و یک نمای کلی باشد که به طور خلاصه اهداف و نتایج مورد انتظار پروژه را تعریف کند.

پس از معرفی کوتاه، بقیه مطالب باید جزئیات را توضیح دهند تا سوء تفاهم پیش نیاید.

این مقاله شما را در مورد نحوه نوشتن یک خلاصه هوشمند برای پروژه توسعه نرم افزار راهنمایی می کند. ما نکات مختلفی را با پیروی از رویکرد گام به گام برای درک بهتر شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

1. یک مقدمه کوتاه بنویسید

اولین کاری که باید انجام دهید این است که پروژه خود و اهداف آن را مطابق با شخصیت کاربر ارائه دهید. شما باید مطالب را به سبکی خوانا و قابل درک برای مخاطب ترجمه کنید و کیفیت آن را حفظ کنید.

بنابراین به‌جای کپی و چسباندن مستقیم ویژگی‌ها و قابلیت‌ها، باید محتوای اصلی را در مقدمه با واژگان بدون عارضه ترجمه کنید.

با استفاده از تکنیک بازنویسی، می توانید به راحتی یک نسخه دقیق از پروژه نرم افزاری کامل ارائه دهید تا خواننده متوجه شود که نرم افزار سیستم چه چیزی را ارائه می دهد.

به یاد داشته باشید که مقدمه قسمت ابتدایی خلاصه شماست، بنابراین باید حقایق و ارقام قانع کننده را در تعداد محدودی از کلمات ارائه دهید.

2. یک نمای کلی ارائه دهید

بخش بعدی باید یک نمای کلی از پروژه نرم افزاری شما ارائه دهد. مرور باید یک نسخه فشرده از خلاصه نرم افزار کامل ارائه دهد تا خواننده بتواند آنچه را که شما ارائه می دهید بیاموزد.

بسیار مهم است که مرور کلی را کوتاه نگه دارید تا خواننده بتواند به سرعت در مورد چرخه عمر پروژه، ویژگی ها و عملکردها بیاموزد. فراموش نکنید که تمام نکات کلیدی بریف نرم افزار خود را به صورت خلاصه برای درک بهتر خواننده ذکر کنید.

برای اطمینان از اینکه همه عناصر خلاصه را پوشش داده‌اید، می‌توانید از یک خلاصه‌کننده متن کمک بگیرید که می‌تواند به دقت تمام نکات کلیدی را برجسته کند.

خلاصه متن به شما امکان می دهد طول کلمات را برای یک نمای کلی تنظیم کنید. به این ترتیب می توانید طول را حفظ کنید و تمام نقاط کلیدی را همزمان بپوشانید.

3. اهداف دولتی

پس از ارائه بررسی، اهداف مورد نظر را بیان می کنیم. این اهداف از بین اهدافی انتخاب می شوند که نرم افزار باید آنها را برآورده کند. هدف نرم افزاری که در نظر گرفته می شود توسعه یابد را مشخص می کند.

ما اهداف را به گونه ای فهرست می کنیم که تمام الزامات لازم را پوشش دهد. آنها به انواع خاصی تقسیم می شوند و بر اساس آن تعریف می شوند. اینها هستند:

  • نوع نرم افزار در دست توسعه
  • مشکلاتی که حل خواهد کرد
  • مخاطبان هدف (منطقه، گروه سنی، علایق)
  • مزایایی که کاربران با استفاده از آن خواهند داشت
  • نتیجه نهایی مورد انتظار

این تقسیم بندی، اهداف غیر ضروری را که به اختصار ذکر نشده است را حذف می کند.

4. الزامات را تعیین کنید

الزامات عناصری را که ما برای تحقق اهداف مشخص شده باید انجام دهیم توضیح می دهد. این شامل بودجه، تخصص و تعامل کاربر است. الزامات ایده ای از تعداد منابعی که برای دستیابی به هر هدف توسعه استفاده می کنیم را ارائه می دهد.

تفاوت اصلی بین نیازهای نرم افزار دستیابی به هدف اصلی نرم افزار است. اولویت اصلی به اکثر منابع داده می شود، خواه دسترسی سریع، امنیت یا مقیاس پذیری داده هایی که نرم افزار پردازش می کند.

ما نیازها را بیشتر به دو دسته الزامات کاربردی و غیر عملکردی تقسیم می کنیم.

5. الزامات کاربردی و غیر عملکردی را مشخص کنید

یک نیاز کاربردی نرم افزار مشخص می کند که هر عملکرد چه رفتاری باید انجام دهد. به عنوان مثال، نرم افزار مدیریت بیمارستان مجوز را به طور جداگانه برای پزشکان، پرستاران و کارکنان اداری تعریف می کند.

الزامات عملکردی محدوده ای را که کاربران قصد دارند از نرم افزار به دست آورند را روشن می کند. همچنین جزئیات فنی مانند پلتفرم هایی که نرم افزار باید روی آنها اجرا شود، نوع ذخیره سازی داده مورد استفاده، نرم افزار به صورت آفلاین و غیره را مشخص می کند.

الزامات غیر عملکردی تعامل بین کاربر و نرم افزار را تعریف می کند. خیلی به تجربه کاربری که انجام می شود بستگی دارد. به عنوان مثال، نرم افزار مدیریت بیمارستان، به روز رسانی به موقع و دسترسی به داده ها را در اولویت قرار می دهد.

نرم افزار مدیریت دانشگاه ایجاب می کند که نرم افزار بدون توجه به تعداد کاربرانی که به طور همزمان از نرم افزار استفاده می کنند کند نشود.

6. یک مهلت تقریبی بدهید

در نهایت تاریخ آماده شدن و تحویل نرم افزار را ارائه می کنیم. این اصطلاح به اهداف و الزامات بستگی دارد. طرف ذینفع و کارآفرین با توجه به بودجه، الزامات و شرایط غیرمنتظره احتمالی، در مورد یک مهلت قابل اجرا تصمیم می گیرند.

پیشنهاد ما این است که هر گونه مذاکره در مورد ضرب الاجل پس از ارسال خلاصه انجام شود. مذاکرات شامل تنظیم بودجه، افراد، ساعات کاری یا الزامات تعیین شده است.

عدم تحویل نرم افزار در مهلت تعیین شده منجر به عواقب شدیدی برای توسعه دهنده می شود. بنابراین پیشنهاد می‌شود که نیازمندی‌ها و منابع به نسبت قابل دستیابی تعیین شود.

نتیجه

ارائه خلاصه نرم افزار اعتبار محصول مورد نظر را تایید می کند. این تضمین می کند که توسعه دهنده و سهامداران در یک صفحه هستند.

در این مقاله، نکاتی را برای راهنمایی شما در مورد نحوه نوشتن خلاصه محصول هوشمند برای توسعه نرم افزار مورد بحث قرار داده ایم. ما هر مرحله را با بحث در مورد کاربردهای عملی در اسناد توسعه نرم افزار توضیح دادیم. امیدواریم این مطلب شما را به خوبی راهنمایی کرده باشد.